TILL SALU: TYPHUS NELLIE
Östkusten 1,5 timme från Bangkok
SABAI VILLAGE 2, THAILAND


Pris 2.290.000 BHT (540.000 SEK)
Byggår 2008
Omfattning 110 m2 inklusive 2 altaner på ca 50 m2

» Läs mer
Välplanerat hus i Sabai village 2, ett familjevänligt villaområde mellan Pattaya och Rayong, 1,5 timme från Bangkoks flygplats. Huset är byggt 2008 och är registrerat hos Land Office med blå bok från och med 2012. Närheten till det mesta av det bästa på solsäkra östkusten gör läget närmast oslagbart.

Enplansvilla med tre rum och kök på 110 m2 inklusive 2 altaner på ca 25 m2 var. Stort vardagsrum med utgång till övertäckt altan. Kök med hög standard och öppen planlösning. Toalett med dusch. 2 rymliga sovrum. Fabrikstillverkat kök, spis och spisfläkt. Tvättmaskin. Takfläkt i alla sovrum och vardagsrum. Aircondition i vardagsrummet. Alla golv inklusive altan har klinker. Komplett badrum med porslin i svensk standard. Klinker och kakel av mycket hög kvalitet. Huset säljs med möbler och inventarier i mycket gott skick.

Området har eget stort poolområde med separat barnpool, solstolar och biljardbord. Daglig ambulerande fruktförsäljning och en resturang i direkt anslutning till området med mycket billig och god mat. Vakter dygnet runt, poolskötsel och trädgårdsarbete ingår i en gemensam serviceavgift som ligger runt 1.000/månaden. (vi hyr själva ut några veckor varje år för att täcka upp den kostnaden, resten är ren vinst)

Här får man ett rofyllt boende i naturskön miljö. Flera stränder ligger i närheten, bland andra familjevänliga Ban Amphur och exotiska Navy Beach. Förstklassig shopping, sjukhus, resturanger och krogliv finns 15 min bort i Pattaya.

Perfekt läge för golffantaster med Phoenix Golfbana inom 5 minuter, ytterligare 6 st. högklassiga banor inom 20-30 minuters bilfärd. Koh Samet, ön med Thailands vitaste stränder och kristallklart vatten, når man inom en timme.

Gyllene tillfälle! Säljes pga familjeskäl. Läs mer om området på www.sabaivillage.com